Bugun...


Milli Eğitim Şube Müdürü, kendisi hakkında çıkan haberlere tepki gösterdi!
Tarih: 16-12-2023 14:58:29 Güncelleme: 16-12-2023 14:58:29 + -


Muş Bulanık İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Özakdaoğan, bazı internet sitesinde kendisi hakkında çıkan haberlere tepki göstererek, Şube Müdürlüğü ve Bulanık Eğitim Birsen Sendika Temsilciliği görevimden istifa ettiğini duyurdu.

facebook-paylas
Tarih: 16-12-2023 14:58

Milli Eğitim Şube Müdürü, kendisi hakkında çıkan haberlere tepki gösterdi!

Mustafa Özakdaoğan Sosyal Medya hesaplarında konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“2013 yılında (henüz devlet memuru değilken) sosyal medya hesabımdan tarafımca hazırlanmayan mizah amaçlı paylaşılan görsel ve gönderileri kullanarak “Sanki yeni paylaşım yapılmış gibi gösterilerek” hakkımda karalama kampanyası, medya üzerinden tepki toplama, itibarsızlaştırma, devlet büyüklerine hakaret gibi suçlamalar yapılmıştır.

         2018 yılında devlet memurluğuna atandığım günden beri verilen her görevi layıkıyla yerine getirdiğimi belirtmek isterim .

         Hakkımda yapılan tüm suçlamaları reddederek hem çalıştığım kurumun hem de üyesi olduğum sendikanın daha fazla yıpratılmaması adına; Bulanık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde yürütmekte olduğum Şube Müdürlüğü ve Bulanık Eğitim Birsen Sendika Temsilciliği görevimden “KENDİM İSTEYEREK” istifa ediyorum.

        Şahsımı itibarsızlaştıran, hakaret dolu ve asılsız paylaşımlar yapan, meslektaşlarımı ve Bulanık halkını şahsıma karşı dolduran, sosyal medya hesaplarımdaki kişisel verilerimi, aile fotoğraflarımı izinsiz kullanan ve dağıtan kişilerle adalet önünde hesaplaşacağız!!! Bahsi geçen konu ile alakalı hukuki sürecimiz başlatılmıştır.

        Son olarak görevimi yürütmüş olduğum süre içinde desteklerinizi esirgemediğiniz ve yaşanan bu olay karşısında “hakkında ne söylenirse söylensin biz seni zaten biliyoruz” deyip hala desteklerinizi hissettirdiğiniz için hepinize teşekkürü borç bilirim.” İfadelerine yer verdi.

 




Kaynak: Bilican Haber

Editör: Galip KILINÇ

Bu haber 1139 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI