Bugun...


SELAHATTİN TURAN, AK PARTİ’NİN ADAY ADAYI OLDU
Tarih: 22-11-2023 22:18:09 Güncelleme: 22-11-2023 22:18:09 + -


Ak Parti’den Aday Adayı başvurusunda bulunan Türkiye Bulanıklılar Eğitim Kültür Sevgi Derneği Başkanı Selahattin TURAN, “ 13 yıllık Belediyecilik tecrübem ile yerelde ehil bir tabip edasıyla neşter vurmak, dertlere, sorunlara, derman olmak için aday adayı oldum.”dedi.

facebook-paylas
Tarih: 22-11-2023 22:18

 SELAHATTİN TURAN, AK PARTİ’NİN ADAY ADAYI OLDU

Bulanık Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yapan Turan: “ Bugün burada hayırlı bir girişimde bulunduk.  Fatih Sultan Muhammed Han “ Hüner, bir şehri büyada itmekdür. Reaya Kalin Abad İtmektür.”  Yani şöyle diyor, ‘ Bir şehri imar etmek, üst yapısı, alt yapısı, çevresi, ile, pırıl pırıl ter temiz sağlıklı bir şehir haline getirmek takdir edilecek bir marifettir. Asıl olan reayanın , yani halkın kalbini abad etmektir. ‘ şahsım da bu anlayışla gönül belediyeciliğini sergilemeye adayım. “dedi.

Bugüne kadar Bulanık’a verdikleri tüm sözleri yerine getirdiklerini belirten Turan,  “Değerli arkadaşlar benim 13 yıllık belediyecilik tecrübem ile Bulanık ilçemize, Bulanık Halkımıza hizmet etmek aşkıyla bu göreve talip olduk. 8 yıldır sivil toplum kuruluşu başkanı olarak Bulanık’a ne söz verdiysek yaptık. Bize görev tevhit edildiğinde Bulanık’a yerelde kalkınma, sosyal belediyecilikte çığır açılacaktır. Bulanık bizim sevdamız, bulanık bizim hülyamız anlayışıyla yorulmadan hizmet edeceğiz.” İfadelerine yer verdi.  

Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Ali Saatçi ise yaptığı açıklamada birbirinden değerli birçok arkadaşın aday adaylığı başvurusunda bulunduğu belirterek, AK Partiye halkın büyük bir tevvecüh gösterdiğini söyledi.

Saatçi; “  Selahattin Turan abimiz değerli bir arkadaşımız.  Sürekli Bulanık’ta güzel dokunuşları olmuş bir arkadaşımızdır. Bütün aday adaylarımız bizim için kıymetlidir. Hepimiz aynı yolun yolcusuyuz.  İnşallah bu seçimlerde Belediyeyi kazanarak ilçemizi AK Parti’nin hizmetleri ile buluşturacağız. Hayırlara vesile olmasını diliyorum.”ifadelerine yer verdi.




Kaynak: murat haber

Editör: Mehmet Fideyil TEMEL

Bu haber 1125 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI