Bugun...


FİKRET HAMARAT, RÜSTEMGEDİK BELDE BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI
Tarih: 22-11-2023 22:07:11 Güncelleme: 23-11-2023 13:46:11 + -


31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti’den Rüstemgedik Belediye Başkan Aday Adayı olan Fikret Hamarat, Bulanık Ak Parti İlçe Başkanlığına giderek resmi müracaatını yaptı.

facebook-paylas
Tarih: 22-11-2023 22:07

FİKRET HAMARAT, RÜSTEMGEDİK BELDE BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI

AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Ali Saatçi, AK Partimizin Ak Kadroları iş başına gelsin 22 yıldır hizmet ettiği gibi yerelde de şehirde ilçede belde de hizmet etsin.  Fikret kardeşimize de başarılar dileriz dedi.

Saatçi,” İlçemizde 31 Mart 2024  Yerel Yönetimler seçiminde partimize teveccühler söz konusudur. Biz bu durumda son derece memnunuz Çok değerli aday adayı kardeşlerimiz başvurularına devam ediyor. Bugün de Fikret Hamarat Kardeşimiz bizleri onurlandırdı” dedi.

Beldenin sorunlarına hakim olduğunu ifade eden Aday Adayı Fikret Hamarat ise,“ Halkımızla yaptığımız istişare sonrasında bugün AK Parti’den adaylık başvurusunda bulundum. Bu karar Belde bana destek veren halkımızın ortak kararıdır. Rüstemgedik’in sorunlarını biliyorum. Rüstemgedik Beldesi’nin çok sorunu var. Ancak bu sorunları çözmek için önce sorunları tespit etmek, nasıl çözüleceğini bilmek gerekir.  Beldemize hizmet etmek için bir yola çıktık. Biz halkımızın hizmetkarı olmak için bu yola çıktık. Yemeyeceğiz, yedirmeyeceğiz. Çalmayacağız. Çaldırmayacağız. Belde halkımızın gönlüne gireceğiz. Rabbim bizi halkımıza karşı mahcup etmesin. Allah utandırmasın. ” dedi.




Kaynak: Bilican Haber

Editör: Faruk Güneş

Bu haber 1398 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI