Bugun...


Av. Tuba Gökdağ Çağlar, AK Parti'den aday adaylığını açıkladı
Tarih: 13-11-2023 22:03:22 Güncelleme: 13-11-2023 22:03:22 + -


Muş’un Bulanık İlçesinde siyasi atmosfer giderek ısınırken, dikkat çekici bir isim Bulanık Belediye Başkanlığı için aday adaylığını resmen duyurdu.

facebook-paylas
Tarih: 13-11-2023 22:03

Av. Tuba Gökdağ Çağlar, AK Parti'den aday adaylığını açıkladı

Adaylığı için basına açıklamada bulunan Av. Tuba Gökdağ Çağlar , " Cumhurbaşkanı'mız Recep Tayyip Erdoğan'ın kurduğu AK Parti'den Bulanık Belediye Başkanlığı aday adaylığımı açıklıyorum ve bu süreçte sizlerin duasını ve desteğini istiyorum" dedi.

Gökdağ Çağlar, ilçenin sorunlarını ve çözüm yollarını iyi bildiğini vurgulayarak  ""Yürekten inanıyorum ki sahada bizlere gösterdiğiniz yakın ilgi, alaka ve samimiyet, bu aday adaylık sürecinde ve yerel seçimlerde sahaya ve sandığa en iyi şekilde yansıyacaktır."  Dedi.

Bulanık halkının hizmetin en iyisine layık olduğuna inanarak sözlerini noktalayan Gökdağ Çağlar, "Biz biliyoruz ve inanıyoruz ki dünde, bugün de yarın da Bulanık, hizmetin en iyisine layıktır" dedi.

Av. Tuba Gökdağ Çağlar, Kimdir?

Av .Tuba Gökdağ Çağlar, Doğma Büyüme Bulanıklı , 12 yıldır Bulanık 'ta Avukatlık yapan ,halkına hizmet etmeyi seven,  Bulanık İlçesine yenilikleri ve güzel hizmetleri  getirmeyi hedefleyen ,Ak Parti Bulanık Belediye Başkan Aday adayıdır .

 

 




Kaynak: murat haber

Editör: Galip KILINÇ

Bu haber 1152 defa okunmuştur.

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
YUKARI